Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Abeego 6 st Small

  • 210 kr

Abeego är originalet till alla naturliga bivax-folie. Dess unika design förlänger livet på färska livsmedel, bevarar naturliga smaker och skapar mindre mata

Produkten är tyvärr slut i lager :(


Dela

Abeego är originalet till alla naturliga bivax-folie. Dess unika design förlänger livet på färska livsmedel, bevarar naturliga smaker och skapar mindre matavfall. En prisvärd och miljövänliga ersättning till engångspåsar och plastfolie. 

 Abeego har naturliga anti-svamp, antiseptiska och antibakteriella egenskaper som arbetar för att skapa ett skyddande material som tillåter mat att andas. Alla ingredienser har också redan godkänts av FDA för kontakt med livsmedel. Genom att värma Abeego med händerna formas duken runt skålen, osten eller resterna och stelnar.

Enkelt att använda och passar alla typer av livsmedel utom rått kött.


Den här förpackningen innehåller 6 st dukar i storleken SMALL 18x18 cm

VIKT: 90 gram

MATERIAL: Hampa, ekologisk bomull, rent bivax, certifierad och ekologisk jojobaolja och kåda. Abeego tillverkas i Canada i egen fabrik

Skötsel: Tvätta Abeego i KALLT vatten med ett milt och miljövänligt diskmedel. Låt Abeego lufttorka innan du viker ihop det för att förvara i en låda. Abeego kan vikas eller rullas före förvaring. Det kan också plattas till genom att förvaras mellan två träskärbrädor. Abbego håller i ca 1 år eller längre om de sköts på rätt sätt, går bra att frysa men som max en månad. När Abeego har gjort sitt så kan de komposteras. Bör ej diskas i maskin, användas i mikro eller diskas i varmt vatten. Håll borta från värmekällor.