Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Klean kanteen TK Wide 473 ml

  • 450 kr

Klean Kanteen Insulated TKWide är en vakuumisolerad flaska skapad med mångsidighet, bärbarhet och prestanda i åtanke för att ge dig den ultimata vattenflask


I lager
Dela

Klean Kanteen Insulated TKWide är en vakuumisolerad flaska skapad med mångsidighet, bärbarhet och prestanda i åtanke för att ge dig den ultimata vattenflaskan, kaffemuggen, sportflaskan och isolerade koppen i ett och samma paket. TKWide är den bästa återanvändbara lösningen för vatten, kaffe, te, smoothies och andra favoritdrycker - kalla eller heta!

Denna TKWide-flaska har Klean Kanteens läckagesäkra Café Cap med justerbar metallögla som gör flaskan enkel att bära i handen eller fästa på en väska. Den interna gängdesignen TK Closure™ ger det allra senaste när det kommer till termisk prestanda för både varma och kalla drycker (se specifikation nedan). TKWide Berry Bright är pulverlackerad i en snygg matt fuchsia-färg med Klean Kanteens nyutvecklade Klean Coat™. Färgen är fyra gånger mer slitstark än tidigare och dessutom miljövänlig. Flaskan är kompatibel med alla Klean Kanteen TKWide-korkar, inkluderat den vakuumisolerade Wide Loop Cap som skapar en helt rostfri interiör för ökad termisk prestanda.

  • Slitstark konstruktion av rostfritt 18/8-stål.
  • Läckagesäker cafékork med hög termisk prestanda.
  • Ger inte ifrån sig eller kvarhåller smaker.
  • Rundad kant ger en bekväm drickupplevelse.
  • Enkel att rengöra.
  • Fri från bly, BPA och ftalater.

Skötselråd:
Handdisk rekommenderas för Klean Kanteens isolerade flaskor. För noggrann rengöring kan du använda varmt diskvatten och en flaskborste. Vi rekommenderar även ett gammaldags rengöringstips: Häll i ett par teskedar bakpulver i flaskan. Fyll sedan på med hett vatten. Låt stå någon timma. Diska sedan rent. Flaskan ska inte frysas eller köras i mikrovågsugn.

OBS! Flaskan är inte avsedd för kolsyrade drycker.

473 ml:
Håller drycker varma: upp till 14 timmar
Håller drycker kalla: upp till 47 timmar
Mått: 219,7 x 76,2 mm
Öppningsdiameter: 66 mm
Vikt: 394,5 g