Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Bläckfisk, Lanco

  • 119 kr

Giftfri badleksak i form av en bläckfisk i det klimatsmarta materialet naturgummi. Bläckfisk är helgjuten, d.v.s. utan hål och pip. Det gör att man slipper

Produkten är tyvärr slut i lager :(


Dela

Giftfri badleksak i form av en bläckfisk i det klimatsmarta materialet naturgummi. Bläckfisk är helgjuten, d.v.s. utan hål och pip. Det gör att man slipper vattensamlingar inuti som annars kan vara svårt att få bort, vilket gör den extra hygienisk. Passar bra i badet men tål också att bitas på när det kliar i munnen. 

Naturgummi är ett mycket bra alternativ till problematisk PVC (vinyl) som de flesta mjuka badleksaker på marknaden är gjorda av. Naturgummit är fritt från ftalater och annat otyg. Materialet är också ordentligt renat från allergiframkallande ämnen.

Ålder: från 3 månader

Storlek: 8 x 7 x 5 cm

Material: naturgummi, handmålat med giftfri färg. Naturgummi är lite mer töjbart än plast och ”ger efter” mer när barnet biter på det. Inte ens de vassa nya tänderna kan ha sönder våra naturgummidjur. De innehåller inte heller de mjukgörare (som t.ex. ftalater) som plast innehåller och som kan vara giftiga. 

Våra naturgummileksaker är speciellt kontrollerade så att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas där i slutprodukten. Det innebär också att risken för latexallergi minimeras. Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Naturgummi är ett naturmaterial och om din leksak blir hård eller kladdig är det dags att säga adjö till den. 

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel. Den är även CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.