10151455139444845

Stor helgjuten krabba

125 kr

Stor och rejäl krabba av ren naturgummi. Krabban är helgjuten, vilket gör att man slipper att bakterier och fukt samlas i leksaken. Därför är den extra hygienisk och en perfekt kompis i badet. Går också bra att bita på när det kliar i munnen.  


Ålder: från 3 månader


Storlek: 13 X 12 cm


Material: Rent naturgummi, handmålat med giftfri färg. Naturgummi är lite mer följsamt än plast när barnet biter på det. Inte ens de nya vassa tänderna kan ha sönder våra naturgummidjur. De innehåller inte PVC (vinyl) och inte heller de mjukgörare (som t.ex. ftalater) som plast innehåller och som kan vara giftiga och hormonstörande. Våra naturgummileksaker är speciellt kontrollerade så att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas där i slutprodukten. Det innebär också att risken för latexallergi minimeras. Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Eftersom naturgummi är ett naturmaterial är det dags att säga adjö till din leksak om den blir hård eller kladdig.


Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.