Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Val helgjuten

  • 105 kr

 Söt val, tillverkad i 100% naturgummi som är fritt från ftalater, bisfenoler och andra kemikalier. Handfärgad med giftfria färger.Från 3 månStorlek: 9

I lager
Dela
 Söt val, tillverkad i 100% naturgummi som är fritt från ftalater, bisfenoler och andra kemikalier. Handfärgad med giftfria färger.
Från 3 mån
Storlek: 9 mån

Valen är en perfekt badleksak och kan även bitas på när det kliar i munnen. Leksaken är helgjuten vilket minimerar risken för bakteriebildning då inget vatten kan samlas inuti som i de flesta andra badleksaker.

Naturgummi är ett mycket bra alternativ till problematisk PVC (vinyl) som de flesta mjuka badleksaker på marknaden är gjorda av. LANCOs naturgummileksaker är speciellt kontrollerade för att säkerställa att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas i slutprodukten. Så minimeras risken för latexallergi.

Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Naturgummi är ett naturmaterial och om din leksak blir hård eller kladdig är det dags att säga adjö till den.