Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 499kr

Bitleksak hand, Lanco

  • 119 kr

Bitleksak i form av en hand, som lindrar det kliande tandköttet då tänderna är på väg. Bitleksaken är mjuk men ändå slitstark och klarar de allra vassaste s

I lager
Dela

Bitleksak i form av en hand, som lindrar det kliande tandköttet då tänderna är på väg. Bitleksaken är mjuk men ändå slitstark och klarar de allra vassaste små tänderna. Den kan både tuggas på, vara kul att titta på och även att känna på.

Bitringen är konstruerad med ett hål i mitten för lättare grepp för den lilla handen. Rekommenderas istället för problematisk plast.

Ålder: Nyfödd och uppåt

Storlek: 10 cm

Material: Bitleksak avi 100% naturgummi, handmålad med giftfri färg utan bly, av livsmedelskvalitet. Lanco Toys naturgummileksaker är speciellt kontrollerade så att nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte finns där i slutprodukten. Därmed minimeras också risken för latexallergi.

Skötselråd: Rengör bitleksaken med ljummet vatten och mild tvål. Exponera inte för direkt solljus under längre tid. Sterilisera inte. Om bitringen blir hård eller kladdig är det dags att byta ut den.

Innehåller ingen plast, ftalater, BPA, hormonstörande ämnen, gummiblandningar eller PVC

Observera att allergiska reaktioner kan förekomma hos vissa individer vid användning av naturgummi.