Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Bitleksak Tiger, Lanco

  • 119 kr

Tiger att gripa eller bita på. Huvudet är mjukt och ringen hård vilket skapar en fin kontrast och är bra för olika behov. Om det kliar i munnen vid tandspri

Produkten är tyvärr slut i lager :(


Dela

Tiger att gripa eller bita på. Huvudet är mjukt och ringen hård vilket skapar en fin kontrast och är bra för olika behov. Om det kliar i munnen vid tandsprickning är det ibland skönt med hårt, ibland mjukt.

Tillverkad i det klimatsmarta materialet naturgummi. Bitringen är mjuk men ändå slitstark och går säker även för de allra vassaste små tänderna. 

Naturgummi är ett mycket bra alternativ till problematisk plast som många bitringar på marknaden är gjorda av. Naturgummit är fritt från ftalater och annat otyg. Materialet är också ordentligt renat från nitrosaminer och allergiframkallande ämnen.

Ålder: från nyfödd

Storlek: 11 cm

Material: naturgummi, handmålat med giftfri färg. Naturgummi är lite mer töjbart än plast och ”ger efter” mer när barnet biter på det. Inte ens de vassa nya tänderna kan ha sönder våra naturgummidjur. De innehåller inte heller de mjukgörare (som t.ex. ftalater) som plast innehåller och som kan vara giftiga. Våra naturgummileksaker är speciellt kontrollerade så att de nitrosaminer och nitroserbara ämnen som kan uppstå vid tillverkningsprocessen inte ska finnas där i slutprodukten. Det innebär också att risken för latexallergi minimeras. Naturgummi ska inte förvaras i direkt solljus eller komma i kontakt med tobaksrök, då kan nitrosaminer utvecklas. Naturgummi är ett naturmaterial och om din leksak blir hård eller kladdig är det dags att säga adjö till den.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.