10151455139444845

Ocarina, Plan Toys

96 kr

Artikelnummer: 164

Med det här superroliga blåsinstrumentet kan barnet blåsa och skapa olika toner och ljud genom att placera fingrarna över dom små hålen på ovansidan. Uppmuntra ditt barns musikaliska sida med detta gulliga, enkla blåsinstrument. Alla kan spela på Ocarinan och det visslande klara ljudet påminner mycket om den klassiska lergöken. Den lilla Ocarinan är tillverkad i Planwood och är smidig att ha med sig i fickan, väskan eller på resan. Ocarinan kommer att hjälpa barnet att utveckla sin finmotorik, koordination, musikalitet och förstärka barnets naturliga känsla för musik och rytm. 


Färg: Gul och orange.


Ålder: Från 3 år och uppåt.


Storlek: Ca 7 x 6 x 3,5 cm.


Träslag: Planwood. 


Material: Tillverkad av PlanWood (läs om PlanWood under Giftfri-Fakta) och målad med giftfria färger. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.


Giftfri-Fakta: Tillverkad av PlanWood® som är PlanToys egen unika uppfinning. Rötter och annat spill tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska, vattenbaserade färger utan gifter. Bindemedlet (1%) är även det organiskt och giftfritt. PlanWood®:s uppfinning gör det möjligt att skapa former som skulle vara svåra att åstadkomma av massivt trä. Maracasen innehåller även gummiträ och är målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. Träet är ej behandlat med kemikalier. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. PlanToys forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).