Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Domino, PlayToys

  • 110 kr

Ett roligt och multifunktionellt dominospel i miniatyrformat från PlanToys. Spelet består av 22 färgmatchade brickor i behagliga färger.Brickorna har många

Produkten är tyvärr slut i lager :(


Dela

Ett roligt och multifunktionellt dominospel i miniatyrformat från PlanToys. Spelet består av 22 färgmatchade brickor i behagliga färger.

Brickorna har många användningsområden inom lek och gör att det blir allt annat än enformigt. Ställ exempelvis upp brickorna efter varandra och tävla om vem som kan ställa upp flest brickor utan att välta hela ledet. Andra varianter av spelet kan vara att stapla det högsta tornet och varför inte försöka stapla tornet på så många sätt som möjligt. Använd brickorna att räkna med, som byggklossar eller som bitar av en vacker tavla?

Ett perfekt hjälpmedel för barnet att lära sig verkan och orsak på ett roligt sätt!

Det gulliga spelet levereras i en liten plåtask och är perfekt att ta med sig på resan eller ge bort i present.

Färg: Svart, gul, orange, röd och trären.

Ålder: Från 3 år.

Antal: 22 st. brickor.

Storlek: Brickorna är 1,75 x 3,5 x 0,6 cm. Plåtasken är ca 8,5 x 8, 5 cm.

Material: Tillverkad i massivt obehandlat trä och målad med giftminimerade färger. Tillverkaren försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt.

Fakta: Tillverkad i trä och målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. De vattenbaserade färgerna är säkerhetscertifierade och säkra för barn i alla åldrar. Träet är ej behandlat med kemikalier. Tillverkarens forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Märk: Innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 år.