Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Pussel Vår kropp, Larsen

  • 110 kr

Lär och pussla hur kroppen ser ut med detta fina pussel i 35 Bitar.Att lägga pussel är en form av problemlösning där barnet måste koncentrera sig och ställs

I lager
Dela

Lär och pussla hur kroppen ser ut med detta fina pussel i 35 Bitar.

Att lägga pussel är en form av problemlösning där barnet måste koncentrera sig och ställs inför en uppgift som det vill lösa. Lägger man pussel ihop med andra tränar man även på att samarbeta genom att försöka förklara vilka bitar som finns var och att lyssna på andra. Att lägga ett pussel från början till slut ger barnet  en känsla av välbefinnande. Barnet lär sig att fullfölja sitt åtagande, jobba tålmodigt och känna sig nöjd och tillfreds när pusslet till slut är klart. Pussel hjälper i allra högsta grad barnet att utveckla såväl grovmotorik som finmotorik.
Larsen Pussel är ett familjeföretag med målet att tillverka pussel av hög kvalitet med eftertanke och gärna en pedagogisk inriktning som gör det både roligt och lärorikt att lägga pussel. Detta är ett kvalitetspussel gjort av kraftig hårdkartong och är både vara lätt för barn att greppa och hållbart.

Rekommenderas från: 6 år.
Mått: 28, 5 x 36,5 x 0,5 cm.

35 bitar