Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Flytande tvål 300ml, Sodasan

  • 69 kr

Sodasan Magnolia & Oliv är en flytande tvål med ekologisk olivolja, för mild handtvätt och kroppsvård. Tvålen innehåller 100 % naturliga ingredienser oc


I lager
Dela

Sodasan’s flytande tvål med ekologisk olivolja, för mild handtvätt och kroppsvård. Tvålen innehåller 100 % naturliga ingredienser och är mycket dryg. En tensidfri kroppsvårdande ekologisk tvål med vegetabilisk olja som rengöringssubstans, vilket gör den snäll mot både huden och miljön. Den milda flytande tvålen med sin vårfräscha Magnoliadoft ger en sinnlig rengöringsupplevelse. En tvål lämplig för såväl handtvätt som duschtvål.

100 % naturligt innehåll och 92 % ekologiskt odlat

En ekologisk tvål certifierad av den omfattande certifieringen, Natural Cosmetics Standard och VEGAN.

  

Man känner direkt att tvålen från SODASAN står för hög kvalité.


Köp gärna refillen, så bidrar du till att minska på berget av förpackningar som vi människor dagligen förbrukar i vår vardag. Och det är smidigt att alltid ha tvål hemma och kunna fylla på tvålpumpen i badrummet, i duschen, på toaletten, i köket osv när det behövs. Dessutom får du mer tvål för pengarna.


Sodasan 100 %

• prestanda utan kompromisser

• av naturligt ursprung

• fri från syntetiska färgämnen, konserveringsmedel och dofter

• fri från petrokemikalier och GMO

• fri från mikroplaster

• koldioxidneutral produktion


Innehåll: 300 ml


Innehållsförteckning: Vatten, tvål av ekologisk solrosolja och olivolja, ekologisk etanol, ekologiskt glycerin, citrat, naturliga eteriska oljor.


INCI: aqua, potassium sunflowerseedate*, potassium olivate*, alcohol* denat., glycerin*, potassium citrate, parfum, citronellol**, geraniol**, linalool**, limonene**, citral**.


*92% av ingredienserna av jordbruksursprung kommer från kontrollerad ekologisk odling **som ingår i naturliga etieriska oljor. 100% av alla ingredienserna är av naturligt ursprung.