Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Ekologisk tassalva mot eksem, Gustaf & Linnea

  • 219 kr

En vårdande och mjukgörande salva med naturliga ingredienser som lätt går in i huden för djupverkande effekt. För att lindra den redan irriterade huden så h

I lager
Dela

En vårdande och mjukgörande salva med naturliga ingredienser som lätt går in i huden för djupverkande effekt. För att lindra den redan irriterade huden så har denna produkt en högre dos av den antibakteriella och inflammationsdämpande ingrediensen Myrra-olja än vår tassalva neutral.  

Eksem- och tassalvan lindrar hudbesvär såsom eksem, klåda, svamp, sprickor och torra trampdynor. Produkten är framtagen för både tassar och andra utsatta områden som exempelvis hundens armbågar och hudveck.

Användning:
Torka hundens tassar och hud torr och ren. Värm gärna upp salvan i din hand och jobba in produkten med mjuka rörelser för att få bästa djupverkande effekt.  
Vi rekommenderar att som steg två smörja med vårt skyddande Tasstift för att stärka hudens yttre barriär samt att det förstärker salvans effekt genom att stiftet kapslar in och bevarar näringen från tassalvan. 


Plastförpackningen har valts bort till förmån för en högtålig och miljövänligare pappförpackning i unik design som symboliserar rörelseglädje. Varje tassalva är tillverkad för hand med omsorg på Gotland av ett litet familjeföretag med passion för hållbarhet.   

Den här tassalvan är inte bara välgörande för hundens tassar och hud, du bidrar också till att sprida blommor och bin för ett välfungerande ekosystem. Det bästa för både ditt djur och vår natur.

Ingredienser

Brassica napus seed oil (kallpressad rapsolja)* **, Cera alba (bivax (täckvax))¤ **, Butyrospermum parki (shea) butter (sheasmör)*, Commiphora Myrrha Oil (myrra eterisk olja)*, Tocopheryl (naturlig E-vitamin)*

*Ingredienser från ekologiskt jordbruk
**Ingredienser från svenskt jordbruk
¤ Ekologiskt bivax i den mån det finns tillgängligt