Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Sälja kläder hos Lilla Ei

Hur funkar det?

Har du damkläder, skor  eller väskor hemma som du inte längre använder? Lämna in dem till Lilla Ei så säljer vi dem åt dig. För varje såld vara får du 40% av vinsten!
Vi tar emot kläder, skor och väskor från kända märken men även guldkorn från de större kedjorna. Vi tittar och går gemensamt igenom era varor, och väljer ut de vi tycker passar in i vår butik.

När du lämnar in varor hos oss får du skriva under ett avtal och godkänner därmed våra villkor för kommissionsförsäljning, vilket bl.a. innebär att vi sätter priserna på dina varor och förbehåller oss rätten att välja ut det vi tycker passar att säljas i butiken.

Du kan närsomhelst komma förbi butiken för att kolla ditt saldo. Intjänade pengar kan användas som betalmedel i butiken eller sättas in på ditt bankkonto via ditt vanliga betalkort. Varorna finns till försäljning i butiken i två månader, därefter tillfaller dem Lilla Ei. Vill du hämta dina icke sålda varor så skall dessa hämtas det datum du får vid inlämning.

Alla kläder ska vara hela, fläckfria, noppfria, i fint skick, max 3 år gamla och nytvättade (om de inte är helt nya med prislapp kvar). Med nytvättat menas att kläderna är tvättade och luktar fräscht, precis innan inlämning till butiken. Har du förvarat kläderna i t.ex. garderoben så måste de tvättas innan inlämning. Kläderna måste förutom att de ska vara nytvättade, vara strukna vid behov och fint vikta för att undvika ”loppis” känsla i butiken. Ju finare skick desto lättare att sälja vidare! Vi tar emot kläder inför rätt säsong.

Skor ska vara fräscha och helst i nyskick. Väskorna ska vara hela och rena.

P.g.a. lagerbrist får du lämna in max 20 varor varannan månad.

Vi tar emot:
Damkläder i alla storlekar
Damskor i alla storlekar
Väskor

Vi tar INTE emot:
Varor som inte håller måttet. Inte heller underkläder, träningskläder, badkläder och sovplagg för vuxna. Vi tar heller inte emot bröllopsklänningar / balklänningar och äkta päls. Vi tar heller inte emot kläder som kommer från sidor så som Shein!
Personalen avgör om plagget ska godkännas eller ej.

Anledningen till att vi måste vara hårda är att det är många som vill lämna in kläder så trycket är högt och vi vill erbjuda våra kunder fina grejer!


Varmt välkommen in!