Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Tyrannosaurus Rex, Green Rubber Toys

  • 120 kr

Tyrannosaurus Rex i naturgummi, stoppad med vadd. Perfekt som ersättning för plastdjur. Vadden ger tyngd i dinosaurien samtidigt som det är smidigt och mjuk

I lager
Dela

Tyrannosaurus Rex i naturgummi, stoppad med vadd. Perfekt som ersättning för plastdjur. Vadden ger tyngd i dinosaurien samtidigt som det är smidigt och mjukt. Gör inte ont att trampa på och har inga vassa kanter.

Ålder: från 1 år

Storlek: 23 cm från nos till svanstipp

Material: tillverkad i Sri Lanka av naturgummi och målad med giftfria färger. Inuti är det polyestervadd. Vi är en av få butiker som inte säljer plastleksaker över huvudtaget för vi gillar inte plast. Vi gillar därmed alltså inte polyester och har hittills valt bort alla produkter som innehåller polyester, produkter som säljs som ekologiska i andra butiker. Dessa djur från Green Rubber Toys är de första produkterna vi tar in som innehåller polyester. Vi jobbar med tillverkaren för att byta ut polyestervadden till en ekologisk bomullsvadd, arbetet går inte lika fort som vi önskar. Polyestern i dessa djur är så ren som det bara är möjligt och naturgummit utanpå ger ett visst skydd.