Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Bil, Gul Beatle - Bajo,

  • 109 kr
  • 76 kr

Söt och rolig träbil formad som en ”bubbla” för de små barnen. Givetvis helt giftfri och miljövänlig!Ålder: från ca 6 månaderStorlek: 7 x 5 x 5 cmMater

Produkten är tyvärr slut i lager :(


Dela

Söt och rolig träbil formad som en ”bubbla” för de små barnen. Givetvis helt giftfri och miljövänlig!

Ålder: från ca 6 månader
Storlek: 7 x 5 x 5 cm
Material: FSC-certifierat trä. Leksakerna färgas genom att de tumlas i trummor med giftfri färg och körsbärskärnor. De omålade leksakerna är behandlade med ofarlig linolja. Trä är ett klassiskt och fantastiskt material för leksaker. Det stimulerar sinnena, det har struktur, ibland är det mjukt, ibland hårt. Det luktar gott. Företaget Bajo älskar trä och därför har leksakerna nästan alltid kvar en ren trädel som inte är färgad. Man använder också gärna olika träslag i samma leksak, kanske både mörka och ljusa.

Leksaken är tillverkad i den vackra bergskedjan Karpaterna i Polen av ett familjeföretag, Bajo, som funnits sedan 1993. Leksaken är designad av en skulptör och tillverkad med omsorg om varje detalj. Varje leksak granskas för hand innan den släpps iväg från fabriken. Material köps in från certifierade lokala företag som respekterar de standarder som satts upp av EU för ekologisk träproduktion.

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet. Den uppfyller även de betydligt strängare krav vi på EkoLeko har på ohälsosamma kemikalier som är tillåtna enligt svensk lag.