Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Sittunderlag i ull, Kerstin Landström

  • 325 kr
  • 228 kr

Sittunderlag i ull är en utmärkt idé eftersom ull är naturligt värmeisolerande och håller dig varm även när det är fuktigt. Det är också slitstarkt och hållbart

I lager
Dela

Ett vackert sittunderlag i tjock härlig ull är perfekt att ha med sig överallt. Använd det på utflykten i skogen, i bilen, på uteserveringen eller på andra kalla bänkar och stolar – nu när vi lärt oss att umgås så mycket utomhus!

Mönstret UPPSALA är en hyllning till studentstaden Uppsala och inspirerat av Uppsala Domkyrkas gotiska fönster, de tre gravhögarna i Gamla Uppsala och Fyrisån med Islandsfallets brusande vatten. Sittunderlagen har en liten skinnetikett fastsydd i ena kanten.

  • 100 % OEKOTEX®-certifierad lammull
  • Storlek 45 x 45 

OEKOTEX® certifiering innebär att produkten uppfyller höga humanekologiska krav, d.v.s. inte innehåller kemikalier i halter som är hälsoskadliga. OEKOTEX® är den mest kända och världens ledande märkning för textilier, tillbehör och produkter som provats med avseende på dessa krav.

SKÖTSEL: Ull är smutsavvisande och har en självrengörande egenskap som gör att man inte bör tvätta ullprodukter för ofta eller i onödan. Ull mår bra av att vädras ofta, gärna i fuktigt väder. Sittunderlagen kan tvättas med ulltvättmedel för hand eller på ullprogram i maskin 30 grader. Krama halvtorr eller centrifugera kort, sträck och torka det sedan luftigt.