Återbrukat fraktmaterial / Fri frakt vid köp över 599kr

Uppdragbar bil, pull back, Bajo

  • 199 kr
  • 139 kr

Dra bilen bakåt och den far sedan iväg alldeles av sig själv! Lätt att greppa. Utmärkt för att öva på motoriken för minstingen. Hjulen är fästa med metallpl

Produkten är tyvärr slut i lager :(


Dela

Dra bilen bakåt och den far sedan iväg alldeles av sig själv! Lätt att greppa. Utmärkt för att öva på motoriken för minstingen. Hjulen är fästa med metallpluggar i rostfritt stål och har en gummiring för att skydda golven. 


Ålder: från 1 år

Storlek: 6 cm

Material: Trä. Leksakerna färgas genom att de tumlas i trummor med giftfri färg och körsbärskärnor. De omålade leksakerna är behandlade med ofarlig linolja. Trä är ett klassiskt och fantastiskt material för leksaker. Det stimulerar sinnena, det har struktur, ibland är det mjukt, ibland hårt. Det luktar gott. Företaget Bajo älskar trä och därför har leksakerna nästan alltid kvar en ren trädel som inte är färgad. Man använder också gärna olika träslag i samma leksak, kanske både mörka och ljusa.

Leksaken är tillverkad i den vackra bergskedjan Karpaterna i Polen av ett familjeföretag, Bajo, som funnits sedan 1993. Leksaken är designad av en skulptör och tillverkad med omsorg om varje detalj. Varje leksak granskas för hand innan den släpps iväg från fabriken. Material köps in från certifierade lokala företag som respekterar de standarder som satts upp av EU för ekologisk träproduktion. 

Denna leksak är helt fri från samtliga bisfenoler, ftalater, bekämpningsmedel, flamskyddsmedel, doft- och smakämnen, konserveringsmedel och lösningsmedel.

Leksaken är CE-märkt och uppfyller alla svenska lagar och krav enligt leksaksdirektivet.